Aviso Legal

ESPAÑOL

Ximará Residencia de Anciáns SLU (en adelante Ximará), dirección Barral, 20 de 36470 Salceda de Caselas, provincia de Pontevedra (España), no puede asumir ninguna responsabilidad derivada del uso incorrecto, inapropiado o ilícito de la información aparecida en la página de Internet de www.ximara.es

Con los límites establecidos en la Ley Orgánica 15/1999 de Protección de Datos de Carácter Personal, Ximará no asume ninguna responsabilidad derivada de la falta de veracidad, integridad, actualización y precisión de los datos o informaciones que se contienen en sus páginas de Internet.

Los contenidos e información no vinculan a Ximará ni constituyen opiniones, consejos o asesoramiento legal de ningún tipo pues se trata meramente de un servicio ofrecido con carácter informativo y divulgativo.

La página de Internet de Ximará puede contener enlaces (links) a otras páginas de terceras partes que Ximará no puede controlar. Por lo tanto, Ximará no puede asumir responsabilidades por el contenido que pueda aparecer en páginas de terceros.

Los textos, imágenes, sonidos, animaciones, aplicaciones informáticas y el resto de contenidos incluidos en este sitio WEB son propiedad exclusiva de Ximará o sus licenciantes. Cualquier acto de transmisión, distribución, cesión, reproducción, almacenamiento o comunicación pública total o parcial, debe contar con el consentimiento expreso de Ximará. Asimismo, para acceder a algunos de los servicios que Ximará ofrece a través del website deberá proporcionar algunos datos de carácter personal. En cumplimiento de lo establecido en el Reglamento (UE) 2016/679 del Parlamento Europeo y del Consejo, de 27 de abril de 2016, relativo a la protección de las personas físicas en lo que respecta al tratamiento de datos personales y a la libre circulación de estos datos le informamos que, mediante la cumplimentación de los presentes formularios, sus datos personales quedarán incorporados y serán tratados en los ficheros de Ximará con el fin de poderle prestar y ofrecer nuestros servicios así como para informarle de las mejoras del sitio Web. Asimismo, le informamos de la posibilidad de que ejerza los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición de sus datos de carácter personal, manera gratuita mediante correo electrónico a ximara(signo de arroba)ximara.es o en la dirección arriba indicada.

La empresa hará uso de las acciones civiles o penales que por ley corresponda, ante cualquier utilización indebida de su dominio o página WEB. Los litigios que pudieran surgir en relación a este dominio se regirán únicamente por el derecho español, sometiéndose a los Juzgados y Tribunales competentes en la provincia de Pontevedra.

GALEGO

Ximará Residencia de Anciáns SLU (en diante Ximará), dirección Barral, 20 de 36470 Salceda de Caselas, provincia de Pontevedra (España), non pode asumir ningunha responsabilidade derivada do uso incorrecto, inapropiado ou ilícito da información aparecida na páxina da internet de www.ximara.es

Cos límites establecidos na Lei Orgánica 15/1999 de Protección de Datos de Carácter Persoal, Ximará non asume ningunha responsabilidade derivada da falta de veracidade, integridade, actualización e precisión dos datos ou informacións que se conteñen nas súas páxinas da internet.

Os contidos e información non vinculan a Ximará nin constitúen opinións, consellos ou asesoramento legal de ningún tipo pois se trata meramente dun servizo ofrecido con carácter informativo e divulgativo.

A páxina da internet de Ximará pode conter ligazóns ( links) a outras páxinas de terceiras partes que Ximará non pode controlar. Por tanto, Ximará non pode asumir responsabilidades polo contido que poida aparecer en páxinas de terceiros.

Os textos, imaxes, sons, animacións, aplicacións informáticas e o resto de contidos incluídos neste sitio web son propiedade exclusiva de Ximará ou as súas licenciantes. Calquera acto de transmisión, distribución, cesión, reprodución, almacenamento ou comunicación pública total ou parcial, debe contar co consentimento expreso de Ximará. Así mesmo, para acceder a algúns dos servizos que Ximará ofrece a través do website deberá proporcionar algúns datos de carácter persoal. En cumprimento do establecido no Regulamento (UE) 2016/679 do Parlamento Europeo e do Consello, do 27 de abril de 2016, relativo á protección das persoas físicas no que respecta ao tratamento de datos persoais e á libre circulación destes datos informámoslle que, mediante o enchemento dos presentes formularios, os seus datos persoais quedarán incorporados e serán tratados nos ficheiros de Ximará co fin de poderlle prestar e ofrecer os nosos servizos así como para informarlle das melloras do sitio web. Así mesmo, informámoslle da posibilidade de que exerza os dereitos de acceso, rectificación, cancelación e oposición dos seus datos de carácter persoal, maneira gratuíta mediante correo electrónico a ximara(signo de arroba) ximara.es ou na dirección arriba indicada.

A empresa fará uso das accións civís ou penais que por lei corresponda, ante calquera utilización indebida do seu dominio ou páxina WEB. Os litixios que puidesen xurdir en relación a este dominio rexeranse unicamente polo dereito español, someténdose aos Xulgados e Tribunais competentes na provincia de Pontevedra.

Volver a Contacto